Bergamot Oil

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: bergamottolaj

Értékelés: ajánlott

Funkció: illatanyag

Megjegyzések: bergamott-termésbõl (Cytrus bergamia héjából), UV-hatásra bõrelszínezõdés, allergia lehetséges
(fotoallergia/Berloquedermatitis), a szint. bergamottolaj bõrkímélõ

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Mit rejt a sztárok táskája?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?