Behenyl Beeswax

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: méhviaszból származó zsírsavak dokozanol (behenil-alkohol) észterei

Értékelés: ajánlott

Funkció: zsírkomponens, visszazsírozó, bõrsimító

Megjegyzések: szint. anyag

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Melyik termékcsaládot kedvelik a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?