Anise Oil

cikk küldése nyomtatás

Magyar, ill. más neve: ánizsolaj

Értékelés: ajánlott

Funkció: illatanyag szájápolókban

Megjegyzések: term. illóolaj ánizsmagok ból, antioxidánsok, oldószermaradványok lehetnek

Kapcsolódó fórumtémák

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

A rovat fő támogatója az Ökotárs Alapítvány, www.okotars.hu

Ökotárs Alapítvány

Melyik termékcsaládot kedvelik a sztárok?

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?