Magunkról

Magunkról

Cégünk, az Apollo Invest Kft. azért hívta életre a kozmetikaportal.hu-t, mert úgy tapasztalta, hogy nagy igény mutatkozna egy olyan tartalomszolgáltató oldal iránt, ahol az érdeklődők minden információt megkapnának a bőrápolással, szépségápolással és kozmetikai kezelésekkel kapcsolatban, és amely független tanácsadóként segítene eligazodni a kozmetikumok piacának egyre áttekinthetetlenebb labirintusában.

Másik fő célkitűzésünk az volt az oldal indulásakor, hogy a kozmetikai és szépségszalonok igényes bemutatkozási lehetőséget kapjanak oldalunkon, a látogatók pedig kedvükre válogathassanak az ajánlatok, hirdetések közül.
Az apróhirdetés rovatunk szintén hiánypótló kezdeményezés, hiszen itt kizárólag kozmetikai témában lehet hirdetéseket feladni, így célzottan és közvetlenül lehet az érdeklődőkhöz eljutni.
A fórumok, a hivatalos és a saját kozmetikumtesztjeink pedig egyértelműen a tudatosabb vásárlást hivatottak elősegíteni, hogy a jövőben ne költsünk számunkra fölösleges kozmetikai szerekre, termékekre, hanem előtte tájékozódjunk, hogy mire számíthatunk, ha megvásároljuk a vágyott terméket.

Ha ennek már egy kis részét elértük, nem dolgoztunk hiába, és nagyon örülnénk, ha a nemzetközi kozmetikai témákkal foglalkozó portálokhoz hasonlóan nemsokára mi is nélkülözhetetlen szerepet töltenénk be a téma iránt érdeklődők életében.

A kozmetikaportal.hu elsősorban a női közönséget célozza meg, de nem felejtkezünk el a férfiak bőrápolásáról sem. Szeretnénk írásainkkal a férfiak azon táborához is szólni, akiknek egyre fontosabb az ápolt külső, a magabiztos megjelenés, hogy segítségünkkel eleget tudjanak tenni a XXI. század új kihívásainak.

Kérjük ossza meg észrevételeit, véleményét portálunkkal kapcsolatban, várunk minden jó ötletet, javaslatot!

Jó böngészést kíván a kometikaportal.hu csapata!

 

A sztárok titkos szépségpraktikái

Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?