Jelentkezz szépségnagykövetnek!

Nagyköveteket keres az ismert szépségvitamin márka

2014-08-03 23:20:55
Jelentkezz szépségnagykövetnek!

Sajtóközlemény! Nagyköveti Programot indít a népszerű szépségvitamin márka, melynek keretén belül keresik azon „írói vénával” rendelkező lányokat és hölgyeket, akik bloggerként beszámolnának tapasztalataikról. A Program közel 2 hónapig tart és az ingyenes termékminták mellett a legjobb Nagykövetet 1 millió Forinttal jutalmazzák.

A Biovanne plus+ szépségvitaminja elkötelezett az egészséges szépség mellett és az eddigi több éves pozitív felhasználói tapasztalatok bizonyítására indítják el Nagyköveti Programjukat. A Program keretén belül várják olyan 18 évnél idősebb nők jelentkezését, akik a 2 hónapos kúra alatt szerzett, szépségvitaminnal kapcsolatos tapasztalataikat képekkel és rövid szöveges tartalmakkal megosztanák a nagyvilággal. A jelentkezési határidő: 2014. augusztus 7.

A Nagykövetek a program idején termékmintára jogosultak, és a szépségvitamin hivatalos oldalán, bloggerként számolnak be személyes tapasztalataikról. A Biovanne mindemellett legjobb Nagykövetét nem kevesebbel, mint 1 millió Forinttal jutalmazza a Program végén! A jelentkezés online, a Biovanne felületén keresztül történik (http://www.biovanne.hu/newsite/szepulj-velunk/), ahova pár szavas bemutatkozás után jelentkezhet mindenki.

Forrás: Omega Pharma Hungary Kft.


Kapcsolódó cikkek

Hogyan hatnak a vitaminok az egészségünkre és a bőrünkre I. ?

Hogyan hatnak a vitaminok az egészségünkre és a bőrünkre I. ? A vitaminok és az ásványi anyagok, amelyek a testben rendkívül kis mennyiségben vannak...

Hogyan hatnak a vitaminok az egészségünkre és a bőrünkre II. ?

Hogyan hatnak a vitaminok az egészségünkre és a bőrünkre II. ? Mely élelmiszerekben fordulnak elő a legfontosabb vitaminok?

Mely vitaminoktól lesz igazán szép a hajunk?

Mely vitaminoktól lesz igazán szép a hajunk? Ahhoz, hogy hajunk mindig szép legyen nem elegendő pusztán kívülről megfelelően...

Mindentudó vitaminok

Mindentudó vitaminok Bebizonyosodott, hogy az olyan étrend, amely gazdag a béta-karotint tartalmazó ételekben,...

Vitaminhiánytól hajhullás?

Vitaminhiánytól hajhullás? Ha valakinek kihullik a haja, természetes, hogy tudni akarja az okát. Ezek azonban nagyon...

Vitaminokkal a külső-belső szépségünkért

Vitaminokkal a külső-belső szépségünkért Ha táplálkozásunk változatos, adalékanyagmentes, sok friss gyümölcsöt és...
Összes cikk

Szóljon hozzá!

Összes cikk

Mivel szépülnek a sztárok?


Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?