Hosszabb szempillák-igézőbb tekintet

2010-10-22 23:35:12
Hosszabb szempillák-igézőbb tekintet

Ha van módja a szemek szebbé tételének, a szempillák hosszúra növesztése ezek közé tartozik. Rengeteg módja van annak, hogy hosszabbnak láttassuk őket, és hogy segítsük növekedésüket.

Mivel a szempillák gyakorlatilag nagyon kevés szőrszálból állnak, nincs olyan bevett gyakorlat, amivel ápolni lehetne őket. A szemhez közvetlenül való csatlakozásuk még nehezebbé teszi az ápolásukat és, hogy rendszeresen törődhessünk velük.

Egy szempilla több hét alatt nő vissza, ha véletlenül kihúzunk egyet. Nem lehet úgy kiszedni, hogy a művelet ne hagyna maga után nyomot, amire a legjobb szó a kínos. Tehát ha abban a reményben szedjük ki a szempillánkat, hogy az új hamar kinő és hosszabb lesz az előzőnél, rossz úton járunk. Ezért használ nagyon sok nő inkább szempillaspirált.

A legjobb módja a szempillák növesztésének, ha megóvod őket minden sérüléstől. Egészen pontosan tisztán tartod őket a portól, óvod az erős melegtől és széltől. Ehhez nincs más dolgod, mint rendszeresen mosni tiszta vízzel.

Szemüveggel is megóvhatod pilláidat az erős széltől. Lehet, hogy sokféle módszer van szempilláid megóvására és hosszabbítására, talán kevés olyan van, amely olyan hosszú hatású, mint egy jó pár szemüveg.

Használj vazelint a szemeid ápolására! Sminkecsettel vigyél föl a pilláidra egy keveset, és 3-4 perc elteltével mosd le! Ez a módszer erősíti és hidratálja a pillákat.

Használhatsz olíva vagy mandula olajat is, amelyet lefekvés előtt a szempillákra kenve, sokat tehetsz egészségük megóvásában.

http://www.gracenglamour.com
 

Szóljon hozzá!

Összes cikk

Mit rejt a sztárok táskája?


Ön mi alapján dönt leginkább egy-egy illatszer, bőrápoló termék vagy egyéb kozmetikum vásárlása mellett?